hvor lang tid tar en skadedyrkontroll

Hvor lang tid tar det å bli kvitt skadedyr?

Published by Kommentarer er skrudd av for Hvor lang tid tar det å bli kvitt skadedyr?

Får du skadedyr i hus ønsker du nok å bli kvitt dem rimelig raskt. Hvor lang tid kommer prosessen egentlig til å ta? Det kommer an på angrep og type skadedyr.

Krypes det i skap og kravles det i skuffer? Dersom du har vært uheldig og fått skadedyr i hjemmet er det viktig å gjøre en skikkelig innsats for å bli kvitt problemet. Handler du for sent vil det nemlig bli stadig vanskeligere å bli kvitt krypene.

Det er umulig å si nøyaktig hvor lang tid det vil ta å få bukt med problemet. Alt kommer an på graden av angrep og selvfølgelig hvilken type skadedyr du har. En ting er derimot sikkert – en kompetent skadedyrbekjemper bør ta seg av de verste problemene.   

 

Hvor lenge varer en skadedyrkontroll?

Er du i behov av et skadedyrfirma, lurer du sikkert på hvor lang tid kontrollen kommer til å ta. Dette vil variere fra firma til firma, og problem til problem. OVK bruker alt fra 15 minutter til over en time hjemme hos folk for å avdekke omfanget av skadedyrinfestasjonen.

 

hvor lenge varer skadedyrkontroll

 

Kontroller er viktige da de gir et klarere bilde på hvordan problemet har oppstått, samt hvordan det kan løses. Dette medfører derfor ikke bare at du blir kvitt skadedyrene, men du kan også få preventive tips slik at du unngår et lignende problem i fremtiden. Hvor raskt skadedyr dør etter en eller flere behandlinger vil også variere. I noen tilfeller vil problemet løses med det samme, mens andre ganger vil det kunne ta flere uker.

 

Hvor lang tid tar det å bli kvitt møll?

Det finnes ulike typer møll som alle kan oppleves like plagsomme der de flakser rundt i hjemmet ditt. Å bli kvitt møll kan raskt ta tid, og i visse tilfeller vil du være avhengig av å vente opptil noen måneder før siste møll takker for seg.

Tid: Mellom en uke og noen måneder avhengig av type møll og mengde.

 

Les også: Slik kvitter du deg med møllen 

 

Hvor lang tid tar det å bli kvitt rotter?

I noen tilfeller vil det være enkelt å kvitte seg med rotter, men som regel er dette et krevende oppdrag. Er det er få rotter i hjemmet vil det ikke være behov for mer enn noen dager. Har rottebestanden økt vil det ta lenger tid. Her er det også viktig å sikre hjemmet slik at nye rotter ikke kommer seg inn igjen.

 

hvor lenge varer skadedyrkontroll

 

Tid: Det er umulig å gi et eksakt tall, men stort sett kan en skadedyrbekjemper kvitte seg med rottene i løpet av noen dager. Vanskelige tilfeller vil kreve noen uker.

 

Hvor lang tid tar det å bli kvitt sølvkre?

Vet man hva man driver med vil sølvkre være relativt enkelt for en skadedyrbekjemper å fjerne. Det er heller ikke snakk om lange ventetiden før de små krypene er borte.

Tid: I de fleste tilfeller vil en skadedyrbekjemper kunne fjerne sølvkre i løpet av noen dager.

 

Hvor lang tid tar det å bli kvitt skjeggkre?

Selv om skjeggkre kan ligne på sølvkre, er de to vidt forskjellige skadedyr, spesielt når det kommer til prosessen med å fjerne dem. Problemer med skjeggkre krever lang tid og flere oppfølginger. Jo tidligere du oppdager et problem med dette skadedyret – desto bedre.

Tid: Det vil ofte ta flere uker, og kanskje måneder å bli kvitt skjeggkre for en skadedyrbekjemper.

 

Les også: 8 skadedyr du ikke vil ha i hagen 

 

Hvor lang tid tar det å bli kvitt veggedyr?

Selv om veggedyr kan være utrolig kjedelig å få i hus er det heldigvis relativt enkelt for en skadedyrbekjemper å kvitte seg med dem. Forsøker man selv å fjerne veggedyr kan man derimot ofte komme til kort. Med velutviklede bekjempelsesmetoder vil det likevel ikke ta mer enn noen dager for de fleste skadedyrbekjempere.

 

hvordan bli kvitt veggedyr

 

Tid: Dersom det gjøres en grundig og god jobb vil det være mulig å bli kvitt veggedyr på omlag tre korte dager.

 

Hva gjør man etter en skadedyrkontroll?

Har du hatt problemer med skadedyr, fått en skadedyrbekjemper på besøk og endelig blitt kvitt krypene? Da er det et par ting du bør sørge for i etterkant. Ved å forebygge mot fremtidige angrep kommer du langt. Sørg for å holde huset rent og fritt for rot. Selv om skadedyr ikke kommer av at du er dårlig på å være renslig vil støv, matsmuler og mørke kriker og kroker være perfekt for skadedyr som først klarer å komme seg inn til deg. Er det lite av dette har du skap et dårlig oppholdssted for skadedyr.

 

hva gjør du etter en skadedyrkontroll

 

Du bør også holde øye med kraner og rør slik at du oppdager eventuelle lekkasjer og fikser disse med det samme. Noen skadedyr elsker fukt, mens andre kan bruke rør som reisevei inn til din bolig.

Det er også viktig å beholde roen dersom du ser skadedyr rett etter en behandling fra en skadedyrbekjemper. Mange kryp lever en stund selv etter at de har blitt utsatt for kjemikalier, ugunstige temperaturer eller annen behandling. For noen vil det ta flere uker å dø, men som oftest vil de forsvinne. Gi det litt tid etter en skadedyrbehandling, og dersom problemet ikke forsvinner – kontakt en skadedyrbekjemper du kan stole på for en ny kontroll.

Categorised in:

This post was written by

Comments are closed here.