Ledig stilling

banner

Ledig stilling

Oslo Skadedyrkontroll er alltid på jakt etter nye og dyktige medarbeidere, og vi etterspør alltid fagkyndige skadedyrbekjempere som vet å fjerne problemer raskt og effektivt. Oslo Skadedyrkontroll har lang erfaring i bransjen, og stiller høye krav til våre ansatte.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av bekjempelse av skadedyr og forebyggende arbeid. Vi tilbyr gratis befaring, så dette vil også være en stor del av arbeidshverdagen. Derfor er det viktig at du innehar kunnskap om de ulike skadedyrene, og har et godt mennesketekke.

Dette er kvalifikasjonene vi ønsker at du har:

  • Sertifisert skadedyrtekniker
  • Offentlig godkjent skadedyrbekjemper
  • Minst X års arbeidserfaring
  • Førerkort klasse B
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper

 

Er du en person som tar utfordringer på strak arm, arbeider hardt, er omgjengelig og utadvendt, selvstendig, men også samarbeidsvillig, er du den rette for oss! Husk at vi har mye kundekontakt, så evnen til å være empatisk og veilede kunder gjennom ulike prosesser vil være en essensiell karakteristikk.

Oslo Veggdyrkontroll har lang erfaring med å utrydde skadedyr, og vi tilbyr våre ansatte mulighet til karriereutvikling, spennende og varierende arbeidsoppgaver og et godt miljø med hyggelige kolleger.

 

Send søknad og CV til vidar@ovk.no, så tar vi kontakt fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!