Personvernerklæring

banner

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Oslo Veggdyrkontroll AS samler inn og bruker personopplysninger på nettsiden.

Innsamling, lagring og sletting av personlig informasjon

På vår nettside har vi skjemaer der du kan legge inn informasjon som navn, e-post telefonnummer og adresse. Hvis du velger å oppgi denne informasjonen, vil informasjonen bli brukt til å svare på dine forespørsler.

Https og sikker overføring

Nettstedet vårt bruker kryptering med https. Når en nettside er kryptert står det https i stedet for http i adressefeltet i nettleseren. De fleste nettlesere viser også en hengelås. Krypteringen skal sikre en trygg datakommunikasjon mellom server (vår nettside) og klient (din datamaskin). Dette inkluderer et digitalt sertifikat som beviser at nettstedet og avsender er ekte.

Behandlingsansvarlig

Oslo Veggdyrkontroll AS er behandlingsansvarlig for hvordan personopplysninger behandles. Med «behandlingsansvarlig» menes i loven den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal benyttes. Den behandlingsansvarlige er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger skjer i henhold til loven.