kostbare skadedyr

Skadedyr – en kostbar affære

Published by Kommentarer er skrudd av for Skadedyr – en kostbar affære

Mistenker du at skadedyr har tatt over hjemmet? Jo tidligere du gjør noe med problemet, desto bedre vil det som regel bli for lommeboken.

 

Er uhellet først ute, og du er plaget av skadedyr i hjemmet eller på hytta, bør du ta hånd om problemet snarest. Noen skadedyr er vanskeligere å bli kvitt enn andre, men får de muligheten til å etablere seg i boligen kan de ende opp med å være svært vanskelige å bli kvitt.

Uansett om det er veggedyr, rotter, mus, veps, sølvkre, maur eller andre dyr som utsetter huset for skade, må et seriøst og profesjonelt skadedyrfirma kontaktes. Følger du rådene under vil du kunne bidra til å minimere skadene på hus og innbo, og dermed også redusere kostnadene betraktelig.

 

Kontakt profesjonelle

Mange lurer på hvor kostbare skadedyrene kan ende opp med å bli. Prisen avhenger av omfanget på skadene, størrelse på bolig og hvilke tiltak som må iverksettes. Det viktigste er at skadedyrproblemet tas tak i så fort det oppdages – det er ingen hemmelighet at et inntog av skadedyr fort kan bli dyrt.

 

kontakt profesjonelle

 

Kontakt profesjonelle umiddelbart hvis du har mistanker om besøk av uvedkommende, da dette kan være med på å redusere kostnadene betraktelig. Oslo Veggdyrkontroll AS tilbyr gratis og uforpliktende befaring.

 

Sørg for at du har en god forsikring

Det er ikke gitt at forsikringen du har på boligen din dekker skade som er forårsaket skadedyr. Dette gjelder særlig de enkle, standard boligforsikringene. Sørg for at du har en god forsikring som dekker nettopp skadedyr, slik at du ikke risikerer å måtte betale for skadene selv. I mange tilfeller trenger du en tilleggsforsikring, så les nøye gjennom boligforsikringen du har i dag og finn ut om den dekker skader forårsaket av skadedyr.

 

Ikke gjør det selv

Mange velger å ty til såkalte kjerringråd og midler som fås kjøpt på dagligvarebutikker. Disse kan gi en kortvarig effekt, men klarer som regel ikke å fjerne problemet permanent. I tillegg er de i mange tilfeller dyre.

 

ikke bekjemp skadedyrene selv

 

Noen midler kan også bidra til å gi motsatt effekt, der de terger skadedyrene fremfor å fjerne dem. Dette fører til at de sprer seg og gjør det vanskeligere for profesjonelle å oppdage hovedkilden til problemet. Visse ting er best å overlate til andre, og skadedyr er definitivt en av disse.

 

Veggedyr – dyrest av dem alle

Veggedyr er skadedyret som potensielt kan bli dyrest for deg. De er svært vanskelige å bli kvitt, gjemmer seg godt og har med årene blitt mer og mer resistente mot midler. Den omfattende behandlingen som kreves i noen de verste tilfellene av veggedyr, gjør at totalprisen øker betraktelig.

 

For mange er skadedyr et tabubelagt tema man helst ikke vil snakke om, og i hvert fall ikke avsløre overfor naboer at man har det i hus. Det absolutt beste du kan gjøre både for deg og dine naboer, er å melde fra til Oslo Veggdyrkontroll AS, samt de som bor nærmest enten du bor i bygård, blokk eller hus. Dette gir oss en mulighet til å forhindre spredning av de aktuelle skadedyrene. Et lite plaster på såret er at skadedyr kan oppstå i alle typer hjem, uansett hvor ryddig eller rent det er.

Eksakt pris for behandlingen vil bli gitt per telefon eller over befaring. Oslo Veggdyrkontroll AS tilbyr gratis og uforpliktende befaring til deg som mistenker at huset har blitt invadert av skadedyr.

Categorised in:

This post was written by

Comments are closed here.