Tips

banner

Har du problemer med skadedyr i hjemmet? Eller har du lyst til å forebygge risikoen for å møte på noen krabater i husets små kroker i fremtiden? Oslo Veggdyrkontroll har jobbet med bekjempelse av skadedyr siden 1930 og har med andre ord lang erfaring i yrket. Her får du tips til hvordan vi kan holde skadedyrene på avstand.

Slik unngår du skadedyr på kjøkkenet

Er du usikker på hvilke insekter og kryp du kan være uheldig å finne i kjøkkenskuffen? Vi hjelper deg med å forebygge og å bekjempe om uhellet først er ute. Les mer hvordan du unngår skadedyr på kjøkkenet.

123
Slik kvitter du deg med møllen

Har du fått møll i hjemmet? Enkelte typer kan gjøre skade på tekstiler og tepper, andre lever av ris, korn og nøtter. Les mer om hvordan du kvitter deg med møllen.

129

8 Skadedyr du ikke vil ha i hagen din

Har hagen din blitt angrepet av skadedyr? Noen insekter gjør nytte for seg, andre gjør bare skade. Finn ut hvem du burde passe deg for. Les mer om hvilke skadedyr du ikke vil ha i hagen din.

veps

Best utnyttelse av insektsfangeren

På sommeren er det vanlig at du kan få besøk av insekter. Med en elektrisk insektfanger blir du kvitt plagene. Vi gir deg noen tips for å opprettholde kvaliteten av din elektriske insektfanger.

Hvordan unngå veggedyr på reise?

På hotell i utlandet kan du være uheldig å komme over veggedyr. De fester seg ofte til kofferten og klær, noe som gjør at de lett blir med hjem fra ferien. Dette kan bli en dyr kostnad å fjerne, vi har derfor en liste med tips til hvordan du kan unngå veggedyr etter reise.

Veggedyr etter reise