Tjenester

Din ekspert på skadedyr i Oslo og omegn

Oslo Veggdyrkontroll kan tilby deg en effektiv og trygg bekjempelse av alle typer skadedyr. Alle våre ansatte er offentlig godkjente skadedyrbekjempere av Folkehelseinstituttet og vi har lang erfaring med å håndtere alle typer utfordringer. Vi utfører skadedyrkontroll for bedrifter, boligselskaper og privatpersoner i Oslo og nærliggende områder.

Vi bruker vår kunnskap om dyrenes biologi og adferd for en mest mulig skånsom bekjempelse av skadedyrene. Vi kan også komme med tips om hvordan man kan forebygge skader og hindre at boligen blir invadert.

Å få huset invadert av skadedyr er ikke hyggelig, men det trenger ikke å koste mye for å få sikret sin bolig og verdier. Vi kan foreta enkeltoppdrag hos våre kunder til en svært fordelaktig pris. Vi har konkurransedyktige priser på både små og store oppdrag.

Har dere behov for noen som regelmessig sikrer og beskytter deres eiendom for skadedyr? Vi tilbyr serviceavtaler til bedrifter, borettslag, sameier og privatpersoner.

Befaring

Vi kommer gjerne på en befaring for å inspisere deres skadedyrproblem

Identifisering

Vi tilbyr gratis artsbestemmelse. På våre nettsider kan dere finne mer info om de mest vanlige skadedyrene i Norge.

Akutt bistand

Enkelte tilfeller av skadedyr kan være såpass alvorlig at det krever akutt bekjempelse. Vi tar imot akutte henvendelser og rykker ut på kort varsel ved behov.

Skadedyrsikring

Vi utfører tetting av bygg samt installasjon og montering av alle typer avvisnings- og sikringsutstyr.

Slutt å betale mer enn nødvendig!

Vi tilbyr skadedyrkontroll til svært fordelaktige priser!

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris