Om Oss

Skadedyrbekjemperne med lengst erfaring i Norge

Oslo Veggdyrkontroll AS ble etablert i 1930 og er det firmaet i Norge som har lengst erfaring i bransjen. Vi bekjemper skadedyr i alt fra private hjem til offentlige bygg.

Vi er et selskap i sterk vekst og utvikling. Vi har nylig blitt en del av PHM Group. PHM er en landsdekkende totalleverandør av tjenester til borettslag og sameier, og har samlet selskaper med solid bransjeerfaring, sterk lokal forankring og unik kompetanse i ett konsern.

PHM Group har en omfattende portefølje med boligselskaper over hele landet. Vi bistår derfor med skadedyrkontroll og forebyggende tiltak hos flere av de største borettslagene i Oslo og nærliggende områder og opplever med det sterk vekst.

Les mer om hva PHM kan tilby ditt boligselskap

Alle våre medarbeidere er offentlig godkjente skadedyrbekjempere av Folkehelseinstituttet. Det innebærer at vi har gjennomført og bestått Kurs for Skadedyrbekjempere. I tillegg har vi dokumentert praksis som tilfredsstiller kravet til godkjenning.

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet, på hytta eller på arbeidsplassen? Oslo Veggdyrkontroll vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt problemet.

Vi tar hånd om dine skadedyrproblemer