Om oss

banner

Oslo Veggdyrkontroll bekjemper skadedyr i alt fra private hjem til offentlige bygg. Bedriften ble etablert i 1930 og er det firmaet i Norge som har lengst erfaring i bransjen.

 

Alle våre medarbeidere er offentlig godkjente skadedyrbekjempere av Folkehelseinstituttet. Det innebærer at vi har gjennomført og bestått Kurs for skadedyrbekjempere. I tillegg har iv dokumentert praksis som tilfredsstiller kravet til godkjenning.

 

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet, på hytta eller på arbeidsplassen? Oslo Veggdyrkontroll vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt problemet. Mange som har utfordringer med skadedyr synes det er flaut ovenfor omgivelsene, og derfor tilbyr vi anonyme biler. Vi har også vår egen frysecontainer. Her kan du lese mer om våre tjenester.

 

iStock_000015566386XSmall

 

 

 

 

Er du på jakt etter skadedyrkontroll i Oslo? I vår butikk i Konows gate 5B i Oslo selger vi også en rekke produkter for å få bukt med skadedyr: rottegift, musegift, innsektsmidler, åtestasjoner, elektriske fluefangere med mer.