Rotter, mus og vånd

Det er nærmest umulig å anslå hvor mange gnagere vi har her i Norge. Noen estimerer at det i Oslo alene lever en million hårete rotter. I norske byer vet vi lite om hvor mange rotter vi deler hjemsted med. Det er også liten kunnskap rundt sykdommer skadedyrene kan være bærere av. Går det kaldt nedover ryggen på deg når du ser rotter pile mellom rennesteiner og søppelbøtter i de sene nattetimene? Med tanke på alle ugjerningene rotter begår er det kanskje ikke så rart.

Kommer gnagere seg inn i bygninger kan de materielle skadene bli store. Vannrør kan ødelegges, ledninger kan gnages på og i verste fall føre til brann, isolasjon kan bli ødelagt og ekskrementer samt urin kan skape store luktproblemer. Kloakknett kan også bli skadet, og bor du mer landlig til kan avlinger og kornlagre bli ubrukelige dersom du har et rotteproblem.

Når en snakker om skadedyr er det rotteproblemet som er mest utbredt. Mus og vånd er det lite av sammenlignet med rotter, og de gjør mindre skade. Likevel kan også disse by på problemer dersom de dukker opp steder de ikke er ønsket.

Er du plaget av rotter? Les mer om bekjempelse av rotter her.

Når det kommer til å løse et slikt problem er det alltid bedre å forebygge enn å bekjempe. Derfor kan det lønne seg å tette huset slik at rotter og mus ikke får mulighet til å bosette seg i vegger og tak. Da slipper man det samme problemet hver høst når kulda kommer, nemlig at gnagere invaderer boligen.

Er du plaget av husmus. Les mer om hvordan du kan bli kvitt husmus her.

Oslo Veggdyrkontroll har lang erfaring i å sikre hus, og har mange fornøyde kunder. Vi monterer børster under utvendig panel rundt huset for å stoppe rotter og mus fra å gå inn i veggen. Vi sjekker også andre kritiske punkter, hvor vi vet at gnagere kan komme inn. Dersom du har behov for gode rottefeller har vi det også.

Les mer om mus, rotter og vånd, eller ring oss for tips og hjelp i dag!

ROTTER

MUS

VÅND

Slutt å betale mer enn nødvendig!

Vi tilbyr skadedyrkontroll til svært fordelaktige priser!

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris