Serviceavtaler

En serviceavtale sikrer deres eiendom mot skadedyr

Mange eiendommer kan være spesielt utsatt for skadedyr og det kan være behov for regelmessig kontroll og bekjempelse for å beskytte eiendom og verdier. For mange er jevnlig skadedyrkontroll et kostnadsbesparende tiltak. La oss ta hånd om skadedyrene på deres eiendom, så sparer dere både tid og penger!

Vi tilbyr serviceavtaler til konkurransedyktige priser for bedrifter, borettslag, sameier og private. Med en serviceavtale hos oss bistår vi med faste inspeksjoner, målrettede forebyggende tiltak og akutt skadedyrbekjempelse ved behov.

Med bransjens lengste erfaring i bagasjen, er vi særdeles godt rustet til å bekjempe alle typer utfordringer. Vi bruker vår kunnskap om skadedyrenes biologi og adferd for en mest mulig skånsom bekjempelse av skadedyrene.

Periodisk kontroll

Vi utfører periodiske inspeksjoner for å avdekke tegn på aktivitet og eventuelle forhold som kan medføre risiko for skadedyr.

Telefonbistand

Du kan når som helst ta kontakt med oss med spørsmål tilknyttet skadedyr og/eller skadedyrbekjempelse. Alle våre ansatte har inngående kunnskap om faget og vil kunne svare på dine spørsmål.

Akutt bistand

Enkelte tilfeller av skadedyr kan være såpass alvorlig at det krever akutt bekjempelse. Vi tar imot akutte henvendelser og rykker ut på kort varsel ved behov.

Skadedyrsikring

Vi utfører tetting av bygg samt installasjon og montering av alle typer avvisnings- og sikringsutstyr.

Vi sikrer din eiendom og verdier

Kontakt oss for et tilbud på serviceavtale i dag

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris