Skadedyr

banner

Hva er skadedyr?

Skadedyr kan være en pest og en plage både for økonomien, helsen, hjemmet og det generelle velbehaget. Begrepet brukes om dyr og insekter som utnytter og ødelegger menneskelige ressurser.

 

En vanlig misforståelse er at skadedyr er en direkte konsekvens av dårlig hygiene og mangel på renhold. Dette stemmer ikke – hvem som helst kan bli utsatt for skadedyr. De finner gjerne veien inn i utette vegger, gulv eller tak, eller som blindpassasjerer i varer og bagasje.

 

Skadedyr kan være vanskelig å oppdage, og enda vanskeligere å fjerne. De kan dukke opp i huset, i leiligheten, på loftet, i kjelleren, på hytta eller i hagen.

 

Oslo Veggdyrkontroll tilbyr gratis befaring og bistår deg med profesjonell og effektiv fjerning av skadedyr. Vi utfører skadedyrkontroll i Oslo og omegn. Som et av bransjens mest erfarne skadedyrsfirma, har vi også butikk i Oslo sentrum. Her tilbyr vi markedets fremste skadedyrsprodukter, som gift, insektmiddel, åtestasjoner og elektriske fluefangere.

 

Har du oppdaget noen av disse skadedyrene? Her er en oversikt over ulike skadedyr i Norge. Trykk deg gjerne inn på de ulike skadedyrene for å lese mer om de ulike artene.