Insekter

Insekter har alltid hatt en betydelig påvirkning på menneskelige aktiviteter. Selv om mange insekter er ufarlige og til og med fordelaktige for oss, er det en rekke arter som kan forårsake betydelig skade og ubehag. Disse skadedyrene kan skade avlinger, ødelegge lagrede varer, ødelegge bygninger, spre sykdommer og generelt være til plage for oss.

Fakta om skadedyrinsekter:

  • Antall arter: Det er anslått at det finnes over 1 million kjente insektarter, og mange av disse kan betraktes som skadedyr i ulike deler av verden.
  • Spredning: Insekter finnes nesten overalt, fra ørkener til tropiske regnskoger, og fra fjelltopper til underjordiske tunneler. Dette gjør dem til svært tilpasningsdyktige skadedyr.
  • Skade: Noen insekter kan skade treverk, tekstiler, papirvarer, og lagrede matvarer. Andre kan overføre sykdommer til mennesker og dyr.
  • Økonomisk tap: Skader forårsaket av insektskadedyr beløper seg til milliarder av kroner globalt hvert år, både i direkte skade og kostnader for bekjempelse.

Beskyttelse mot disse skadedyrene er viktig, enten det er i våre hjem, på våre gårder eller i våre forretninger. Riktig identifikasjon av skadedyret er den første trinnet i å håndtere problemet effektivt.

Har du problem med insekter? Kontakt oss for å få hjelp til identifisering og effektiv utryddelse av ditt skadedyrproblem.

SKJEGGKRE

SØLVKRE

VEGGEDYR

Slutt å betale mer enn nødvendig!

Vi tilbyr skadedyrkontroll til svært fordelaktige priser!

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris